Αντωνία Μαυρογένη

Η Αντωνία Μαυρογένη γεννήθηκε στην Καλλιθέα, ενώ η καταγωγή της είναι από την Κρήτη.

Σπούδασε στη Σιβιτανίδειο Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων και πήρε το πτυχίο στην ειδικότητα Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων με «Άριστα» 18,9. Έκανε την πρακτική της στα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη όπου και εργάστηκε για μία τριετία σε τμήμα μεταβρεφικού και προ-προνηπίου.

Επιπλέον σπούδασε παιδική γιόγκα με την Χριστίνα Μάτση, στο Flower Kids Yoga School με τον διακριτικό τίτλο «Flower Kids Yoga Teacher Training 95H» πιστοποιημένο από την Alliance Yoga.

Εργάζεται σε παιδικούς σταθμούς, ενώ τα απογεύματα διδάσκει τμήματα Kids Yoga σε παιδιά 4-12 ετών και τμήματα Mom&Me 2-4 ετών, συνδυασμένα με Μουσικοκινητική Αγωγή. Σε σχολές γιόγκα, χορού, νηπιαγωγεία, δημοτικά.

Έχει παρακολουθήσει τρίμηνο εκπαιδευτικό πρόγραμμα θεατρικού παιχνιδιού, στο «Σχολείο Παιχνιδιού – Εργαστήρι Πολιτισμικής εκπαίδευσης» και συμμετείχε στην θεατρική παράσταση «Εγώ-Εσύ-Εμείς.. ΜΑΖΙ» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης υπό την επίβλεψη της Μαντώς Κουρετζή, Στέλιου Βγάγκες, Παναγιώτης Κυρίτσης.

Παρακολουθεί συνεχώς εκπαιδεύσεις, συνέδρια, ημερίδες (προσχολικής ηλικίας, ΔΕΠΥ, αυτισμός και γιόγκα, πρώτες βοήθειες κ.α.) για περεταίρω επιμόρφωση.

Έχει συμμετάσχει σε εθελοντικές δράσεις και Event, όπου και συνεχίζει.

Νιώθει ευτυχία να ασχολείται με παιδιά, ενώ στον ελεύθερο της χρόνο κάνει την εξάσκηση της στην γιόγκα καθώς και χορεύει, οπού είναι η δεύτερη μεγάλη της αγάπη.