Αγαπητοί γονείς,

Για τρίτη συνεχή χρονιά, σας καλούμε να ταξιδέψετε μαζί μας, στον κόσμο της βιωματικής μάθησης και της ψυχαγωγίας.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και επενδύοντας στην πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης, δημιουργήσαμε έναν Μικρόκοσμο για παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών.

Σε έναν όμορφο και ασφαλή χώρο, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Με αίσθημα ευθύνης, συγκροτήσαμε μία πολυπρόσωπη ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων και ειδικών, ικανή να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των παιδιών. Με προγραμματισμό, συνέπεια και πολλή φαντασία, οργανώσαμε μία ευρεία δέσμη δραστηριοτήτων για κάθε γούστο!

Στο κέντρο μας, η συστηματική μελέτη και προετοιμασία για τα σχολικά μαθήματα πλαισιώνεται από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, που καλύπτουν το φάσμα των ενδιαφερόντων των μαθητών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στο συνεχές μας ταξίδι, με την ελπίδα ότι ο Μικρόκοσμός μας θα αποτελέσει έναν δημιουργικό κόσμο για το κάθε παιδί.

Με εκτίμηση,

οι επιστημονικά υπεύθυνοι,

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης – Γεωργία Τσιρογιάννη

Η ομάδα μας

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

Εκπαιδευτικός

Γεωργία Τσιρογιάννη

Λογοθεραπεύτρια

Κατερίνα Κώτσου

Δασκάλα χορού - Παιδαγωγός

Ελένη Ορφανού

Ηθοποιός - Μουσικός

Αντώνης Μαυρίδης

Chef

Αντωνία Μαυρογένη

Δασκάλα Yoga - Βρεφονηπιοκόμος

Παναγιώτης Καλοζούμης

Εκπαιδευτικός

Κωνσταντίνα Ανεμογιάννη

Νηπιαγωγός