Αγαπητοί γονείς,

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και επενδύοντας στην πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης, δημιουργήσαμε έναν «Μικρόκοσμο” για παιδιά από 18 μηνών έως 12 ετών.

Στον πλήρως ανανεωμένο και ασφαλή χώρο μας, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Με αίσθημα ευθύνης, συγκροτήσαμε μία πολυπρόσωπη ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων και ειδικών, ικανή να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των παιδιών. Με προγραμματισμό, συνέπεια και πολλή φαντασία, οργανώσαμε μία ευρεία δέσμη δραστηριοτήτων για κάθε γούστο!

Στο κέντρο μας, η συστηματική μελέτη και προετοιμασία για τα σχολικά μαθήματα πλαισιώνεται από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, που καλύπτουν το φάσμα των ενδιαφερόντων των μαθητών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, να κλείσετε θέση στο ταξίδι μας και ευελπιστούμε ότι ο «Μικρόκοσμός” μας θα αποτελέσει έναν δημιουργικό κόσμο για το κάθε παιδί.

Με εκτίμηση,

οι επιστημονικά υπεύθυνοι,

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης – Γεωργία Τσιρογιάννη

Η ομάδα μας

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

Εκπαιδευτικός

Γεωργία Τσιρογιάννη

Λογοθεραπεύτρια

Κατερίνα Κώτσου

Δασκάλα χορού - Παιδαγωγός

Ελένη Ορφανού

Ηθοποιός - Μουσικός

Αντώνης Μαυρίδης

Chef

Παναγιώτης Δημουλέας

Ζωγράφος - Σκηνογράφος

Παναγιώτης Καλοζούμης

Εκπαιδευτικός

Μαρία Μπατσάκη

Ειδική Παιδαγωγός-Φιλόλογος