Κώστας Τσάκαλος

Ο Κώστας Τσάκαλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Έχει καταγωγή από την Φθιώτιδα και προέρχεται από οικογένεια εκπαιδευτικών.

Είναι απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Ανωτάτου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αθηνών (νυν Πανεπιστημίο Δυτικής Αττικής), κάτοχος ΜBA-mini διπλώματος απο το Ινστιτούτο Οικονομίας κ Διοίκησης Κύπρου έχοντας εξειδικευθεί στο Μάρκετινγκ (FBS) και στην Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και Ηγεσία (ΕΚΠΑ).

Είναι επαγγελματίας γυμναστής – Αdvanced Personal Trainer, από την ελληνική ιδιωτική σχολή AF Studies και διαπιστευμένος από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Υγείας και Άσκησης.

Επίσης κατέχει το τίτλο του Master Trainer από τον Αμερικανικό Οργανισμό ASFA. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Πανελλήνιο Fitness Meeting και έχει εξειδικευθεί στο cross-functional training, trx, pilates κ.α.

Ο Κωνσταντίνος κατέχει μαύρη ζώνη (1st dan) και τον τίτλο του trainer απο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Αυτοάμυνας (W.O.S.D.), υπο την προεδρία του Antonio La Salandra (8th dan) και την εποπτεία του Νεκτάριου Λυκιαρδοπούλου (6th dan).

Επίσης είναι εκπαιδευτής των Ισραηλινών στρατιωτικών συστημάτων krav maga και israeli jiu-jitsu καθώς και προπονητής μεικτών μαχητικών τεχνών (ΜΜΑ) στον τομέα της φυσικής κατάστασης αθλητών.

Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια και έχει πιστοποιηθεί στη σχολική ψυχολογία (Παν. Αιγαίου), το σχολικό bullying, την αυτοπροστασία και αυτοάμυνα ανηλίκων (Ο.Δ.Ι.Α.Σ.).

Είναι κάτοχος διπλώματος Αγγλικών Β2 (TOEIC) και πιστοποίησης πληροφορικής Globalcert (ms Office), αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ.

Έχει εργαστεί ως manager και γυμναστής σε ελληνικά γυμναστήρια καθώς και σε άλλες εταιρείες του
ιδιωτικού τομέα, ενώ παράλληλα ασχολείται με την εκγύμναση και αυτοάμυνα εξατομικευμένα σε πολίτες.