Θένια Γκρέκα

Η Θένια Γκρέκα είναι απόφοιτος του τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών και πραγματοποιεί Μεταπτυχιακές Σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο τμήμα «Οργάνωση, Διοίκηση των Εκπαιδευτικών Μονάδων και Αξιολόγηση των Εκπαιδευτικών».

Παράλληλα, ολοκληρώνει 9μηνο σεμινάριο στην «Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση» του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ έχει παρακολουθήσει συνέδρια με βασικό τους άξονα «Το ελληνικό Σχολείο σήμερα».

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της και στο πλαίσιο της πρακτικής της άσκησης, έχει πραγματοποιήσει μαθήματα στο Πρότυπο Γενικό Λύκειο Ευαγγελικής Σχολής Σμύρνης. Επί σειρά ετών έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα της εκπαίδευσης, καθώς και στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου ως καθηγήτρια/ Φιλόλογος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Επιπλέον, έχει αναπτύξει τις ψηφιακές της δεξιότητες μέσω πιστοποίησης ECDL, στις ενότητες: Excel, Access, Powerpoint, Internet, Outlook, Microsoft Windows, Word, Microsoft Office. Είναι κάτοχος διπλωμάτων της αγγλικής και γερμανικής γλώσσας.