Γεωργία Τσιρογιάννη

georgiaΗ Γεωργία Τσιρογιάννη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Απέκτησε βασικό πτυχίο Λογοθεραπείας από το Α.Τ.Ε.Ι Πατρών.

Τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με διάφορα κέντρα ειδικών θεραπειών και είναι υπεύθυνη για το συντονισμό και την εκτέλεση του θεραπευτικού προγράμματος παιδιών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική καθυστέρηση, σύνδρομα, ειδική γλωσσική διαταραχή, καθυστέρηση λόγου και ομιλίας, τραυλισμό και αρθρωτικές και φωνολογικές διαταραχές.

Παράλληλα, για 4 συνεχόμενα σχολικά έτη παρείχε παράλληλη στήριξη σε παιδί με ειδική γλωσσική διαταραχή.

Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έκανε πρακτική άσκηση σε ειδικό σχολείο, γηροκομείο, νοσοκομείο και ιδιωτικό κέντρο ειδικών θεραπειών, όπου εκπαιδεύτηκε στις διαδικασίες της αξιολόγησης και της παρέμβασης σε παιδιά με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, νοητική καθυστέρηση, σύνδρομα, εγκεφαλική παράλυση, αλλά και σε ενήλικες με διαταραχή μνήμης (άνοια), διαταραχές επικοινωνίας (έπειτα από εγκεφαλικό) και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Παρακολούθησε ημερίδες και συνέδρια με θέματα σχετικά με τις διαταραχές αυτιστικού φάσματος και τις μαθησιακές δυσκολίες. Επιπλέον, κάνει συνεχείς εποπτείες με πιστοποιημένη λογοθεραπεύτρια, προκειμένου να εξελίσσεται στον τομέα της αξιολόγησης, αλλά και της αποκατάστασης των διαφόρων διαταραχών.

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.