Αγαπητοί γονείς,

To 2016 ξεκινήσαμε ένα μοναδικό ταξίδι στον κόσμο της βιωματικής μάθησης και της ψυχαγωγίας.

Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής και επενδύοντας στην πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο της εκπαίδευσης, δημιουργήσαμε στο Μοσχάτο έναν Μικρόκοσμο για κάθε παιδί.

Από το καλοκαίρι του 2020 μεταφέραμε τις δραστηριότητές μας στο ΚΔΑΠ Μικρόκοσμος, στην Καλλιθέα. Σε έναν όμορφο και ασφαλή χώρο 175 τετραγωνικών μέτρων, οι μικροί μας φίλοι μπορούν να διασκεδάσουν, να δημιουργήσουν, να αλληλεπιδράσουν και να αναπτυχθούν νοητικά και συναισθηματικά.

Με αίσθημα ευθύνης, συγκροτήσαμε μία ομάδα καταρτισμένων επιστημόνων και ειδικών, ικανή να ανταποκριθεί στις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις των παιδιών. Με προγραμματισμό, συνέπεια και πολλή φαντασία, οργανώσαμε μία ευρεία δέσμη δραστηριοτήτων για κάθε γούστο!

Στο ΚΔΑΠ μας, η συστηματική μελέτη και προετοιμασία για τα σχολικά μαθήματα πλαισιώνεται από προγράμματα δημιουργικής απασχόλησης, που καλύπτουν το φάσμα των ενδιαφερόντων των μαθητών προσχολικής και σχολικής ηλικίας και διευρύνουν τους ορίζοντές τους.

Σας προσκαλούμε, λοιπόν, στο συνεχές μας ταξίδι, με την ελπίδα ότι ο Μικρόκοσμός μας θα αποτελέσει έναν δημιουργικό κόσμο για το κάθε παιδί.

Με εκτίμηση,

οι επιστημονικά υπεύθυνοι,

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης – Γεωργία Τσιρογιάννη

Η ομάδα μας

Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

Εκπαιδευτικός

Γεωργία Τσιρογιάννη

Λογοθεραπεύτρια

Μάνθα Κατσάνου

Παιδαγωγός

Βαγγέλης Βεντουρής

Φιλόλογος

Θένια Γκρέκα

Φιλόλογος

Νίκη Κάβουρα

Καθηγήτρια Θεατρικού Παιχνιδιού & Μουσικοκινητικής

OverDrone

UAS Expert